Onze services voor leveranciers

YSA Schoenen - Your Sales Assistant

Jouw merk nog beter vertegenwoordigd via YSA. De retailer kan direct bij jou bestellen om klanten te helpen en te behouden. Zo helpen wij de klant, de retailer en de leverancier. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Fotostudio

In de fotostudio van ANWR-GARANT worden professionele productfoto’s gemaakt om de kwaliteit van onze platformen te verbeteren en daarmee de conversie te verhogen en het retourpercentage terug te dringen. Interesse in deze service? Neem contact met ons op.

YSA Sport - Your Sales Assistant

Jouw sportmerk(en) beschikbaar via onze sales app YSA? Dat kan! Via YSA sport help je de retailer (en natuurlijk jezelf) om de totale voorraad beschikbaar te stellen, zodat ‘nee-verkoop’ kan worden voorkomen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Business Intelligence (verwacht Q1 2020)

Met de Business Intelligence tool van ANWR-GARANT kun je sturen op cijfers en zo een duidelijk en helder beeld van de markt krijgen. Deze service bieden wij naar verwachting aan vanaf Q1 2020.

Marketing

Online gevonden worden is tegenwoordig een must. Wij overleggen graag de mogelijkheden met leveranciers om te kijken op welke manier wij jullie doelgroep rechtstreeks kunnen bereiken. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Retailer Webshop

Jouw assortiment rechtstreeks op de webshop van een retailer? Dat kan met de Retailer Webshop. De Retailer Webshop is het visitekaartje van de winkel en laat direct het totale aanbod zien. Interesse? Wij laten leggen uit op welke manier de webshop kan worden gevuld met behulp van ons PIM – systeem. Klik hier om contact met ons op te nemen.

AGN Platformen

Op de AGN platformen (TopShoe.nl, SPORT2000.nl en SOCCERCENTER.nl) kun je als leverancier jouw artikelen aanbieden aan de vele bezoekers van deze platformen. Benodigd zijn artikel data op EAN niveau en afbeeldingen, aangeleverd via ons PIM – systeem. Interesse in deze service? Neem contact met ons op.